Home » Reviews

Reviews

Op deze pagina kunt u honderden reviews lezen van klanten die eerder bij ons op bezoek zijn geweest. Wij vinden het erg leuk om uw ervaring op onze pagina terug te lezen of stuur deze in via whatsapp. Het terug zien van de foto's vinden we nog het allerleukste !

Reactie plaatsen

Reacties

Vivian
9 maanden geleden

In juni twee hangoor dwergen gekocht, broer en zus. We kunnen ze nu niet meer missen! Het mannetje is inmiddels gecastreerd en ze zijn samen echt onafscheidelijk. Naar ons toe zijn ze vanaf het begin super tam, nieuwsgierig en totaal niet onder de indruk van onze katten. Ons dochtertje van 1 vindt ze ook geweldig en de konijntjes laten zelfs toe dat zij hen (ietwat ongecoƶrdineerd) aait.

Geertje
9 maanden geleden

Vorige week hebben wij met onze kinderen 2 heel schattige konijntjes gekocht. Het zijn mooie, lieve en nieuwsgierige beestjes. We kregen goed advies en alles wat we nodig hadden was aanwezig. Het was het uurtje rijden zeker waard!

Melanie en Wendy
een jaar geleden

Vorige week hebben we een rex dwerg konijntje bij jullie gekocht. Wat een schatje. Hij is super lief, zacht en houdt van knuffelen. Ik heb voor een rex konijn gekozen, in de hoop dat mijn zoon, die een allergie voor konijnen heeft, wel tegen dit ras zou kunnen. Van de week heeft hij 1,5 uur naast het konijntje gezeten en heeft hem geknuffeld en heeft nergens last van gekregen. Dat terwijl hij van ieder ander konijn binnen 1 minuut jeukende ogen en een loopneus krijgt. We zijn heel erg blij met dit kleine schatje.

Rob
een jaar geleden

Mag ik jullie bedanken voor al 3 weken heel veel genot van onze kleine vrienden
Gr rob kouwenhoven

Sascha en Walter
een jaar geleden

Vorig jaar in de zomer 2 prachtige konijnen gekocht en een fantastisch goed advies gekregen en konden zien dat de konijnen met veel liefde en zorg behandeld werden. Kortom een grote aanrader voor iedereen die een konijntje zoekt. Overigens hebben wij zelf deze week van de aangekochte konijnen zelf een nestje van 6 gekregen. Zo ontzettend leuk.

Monique
2 jaar geleden

Super bedankt lieve Jo-ann!! Je straalt zoveel positiviteit (inspirerend deze tijdenšŸ˜‰)en dierenliefde uit!! Mooi wat je doet allemaal Ć©n mooi mens ben ješŸ¤—Een voorbeeld voor onze dochter om je hart en je passie te volgen... dat creĆ«ert een leven waar je BLIJ van wordt...

Roos
2 jaar geleden

Wij hebben gister twee hele mooie konijntjes uitgezocht! Sim & Sofie! Super goed geholpen en geĆÆnformeerd over alles. Ze zijn super lief en onze twee jongens zijn helemaal gek op ze! Zeker een aanraden om je konijntjes te halen.

Petra van Ravenzwaaij
2 jaar geleden

Hallo,
Wij willen nog even een bedankje sturen voor de allerhartelijkste ontvangst. Na een uur in de file te hebben gestaan kwamen wij vrijdagavond pas rond 18.00 aan, maar dit was geen enkel probleem. Mijn dochter mocht op haar gemak rondkijken en een konijntje uitzoeken. Dit is al het tweede konijntje dat we bij jou gekocht hebben. Het is duidelijk dat de konijntjes al veel in handen zijn geweest, want ze zijn echt super tam. De hokken zijn mooi schoon en de diertjes goed verzorgd, er wordt met veel liefde voor de diertjes gezorgd. Ik ken meerdere mensen in mijn omgeving (Noord Holland) die bij jou konijntjes hebben gekocht en iedereen is even enthousiast. Het is de lange rit meer dan waard :-) Wij komen in het voorjaar weer terug om nog een wollig vriendje te halen. Hartelijk dank en tot ziens. Mvg, Petra

Dolgelukkige klanten